Framgångsboken

I den här boken berättar Alexander om sin resa mot ett framgångsrikt liv och delar med sig av sina bästa tips och verktyg: Hur kan vi använda visualisering som framgångsfaktor? Hur optimerar vi vår tid, sätter mål och förhandlar? Hur stärker vi vår självkänsla och hur kan vi hantera motgångar?

Många förknippar framgång med att tjäna mycket pengar och nå höga höjder i sin karriär, men att vara framgångsrik handlar minst lika mycket om att skapa sig ett liv där man ägnar sig åt sin passion och hela tiden vågar utmana sig själv. Att vara framgångsrik är att vara orädd, att våga misslyckas och att lära sig av sina erfarenheter.

Köp nu

Nå dina
framgångsmål

Om du vill få inspiration till hur du kan följa upp och mäta dina mål kan du ladda hem ett excelark som livscoachen och föreläsaren Albert Hobohm har gjort.

Ladda ner

Extra material

På denna sida kan du ta del av extra material och annat som är kopplat till Framgångsboken. Om du inte köpt boken ännu så hittar du den i din närmaste bokhandel.

Framgångspodden
VIP

Ansök om medlemskap i Framgångspodden VIP på facebook. I den gruppen har du en möjlighet att komma i kontakt med likasinnade och diskutera boken och andra näraliggande områden. Du kommer också få ta del av exklusiva framgångsevent via den gruppen.

Ansök nu