Nya avsnitt varje onsdag

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube

a

Erik Bergman i Framgångspodden

Lyssna gärna på avsnittet:

Erik Bergman är mannen som uppnått den absoluta monetära framgången – vid 28 års ålder. 
Lyssna på avsnittet och få en inblick i hur livet ser ut på “andra sidan” framgång, när miljarderna är gjorda. Erik Bergman är grundaren av Catena MediaKanske kan du ta lärdomar från det? Vi djupdyker i personlig utveckling, 80/20-regeln, vikten av att säga nej och hur du sökmotorsoptimerar din hemsida.
Eriks främsta livs- och affärsråd:

  • Sökmotorsoptimera din hemsida: Google använder textbaserade algoritmer, så använd relevant text direkt på hemsidan, inte i bilder/filmer. Skapa aldrig en ny sida med befintligt innehåll, gör isåfall om den äldre.Använd relevanta länkar på din hemsida, till t.ex medier och tidningar.

 

  • Du är huvudpersonen i din berättelse – ingen annans: Kom ihåg att ingen bryr sig lika mycket om dig, som du själv. Du är huvudpersonen i din berättelse, och alla andra i sin berättelse. Det är inte så farligt som du kan tro att göra bort dig – alla glömmer bort det ändå (mycket snabbare än du själv gör).

 

  • Utför operfekta idéer, vänta inte! Gå inte och vänta på den perfekta idén att manifestera sig – det är en process. Börja nu, utför, gör fel, lägg ner, börja om! Det här är oerhört viktigt. Starta. Nu!

 

Lyssna på avsnittet på iTunes